Den otevřených dveří ke Dni země 22. 4. 2018

V neděli 22. 4. 2018 se otevřou brány Ochozské jeskyně a to od 9:00 do 16:00. Doporučujeme pevnou, vodě odolnou obuv, teplejší oblečení, přilbu a spolehlivou baterku!

Vše co vás zajímá a obecně o Dni otevřených dveří naleznete na Dny otevřených dveří v Ochozské jeskyni.

Sledujte web kvůli případným změnám v programu!

7 Replies to “Den otevřených dveří ke Dni země 22. 4. 2018”

  1. Dobrý den, bylo by možné jeskyni navštívit s dvouletým dítětem a miminkem v šátku? Děkuji za odpověď.

    • Dobrý den, z vlastní zkušenosti můžu napsat, že to možné je. Počítejte s tím, že ve vstupní chodbě (Hadici) je potřeba se na několika místech sehnout pod snížený strop, což nemusí být s šátkem či nosítkem úplně pohodlné. Také vezměte v potaz, že prohlídka ve tmě a chladu trvá zhruba hodinu a čtvrt, což může být pro dvouleté dítě dlouhé. Prohlídka je tam a zpátky, takže pokud byste ji potřebovali zkrátit, dá se po domluvě přidat k jiné skupině, která už míří k východu.

    • PS: Někteří lidé mají pocit, že rodiče s malými dětmi nepatří do kaváren, obchodů, dopravních prostředků nebo jeskyní, prostě že by bylo nejlepší, kdyby zůstali sedět doma a neobtěžovali okolí svou existencí. V realitě všedních dnů bych jim doporučil, aby si počkali na další skupinu, vyrážet se bude několikrát za hodinu.

  2. Dobrý den, pokud si myslíte, že jeskyně je pro dvouleté dítě a miminko v šátku životně důležité, tak neváhejte a běžte tam s nimi, A ještě jejich nesouhlasným projevem zpříjemněte pobyt ostatním návštěvníkům. Je vidět, že pro děti uděláte maximum.

  3. Dobrý večer,
    chodím se synem do jeskyní od 2 let. Připravila jsem si ho na tento zážitek prostřednictvím fotek a videí, taky obrázky netopýrů. Výlet měl veliký úspěch. Nemá problém se mnou chodit na krátké ,,výpravy,, do jeskyní, kam běžně veřejnost nechodí. I ty náročnější. Má podmínku, že musí naslovo poslechnout nejen maminku, ale i jeskyňáře, který nás vede.
    S miminkem bych to asi řešila domluvou s rodinou nebo kamarádkou, která by po dobu prohlídky pohlídala venku kočárek a pak bysme se prostřídaly 🙂

  4. Mnohokrát děkujeme za skvělý zážitek (22.4.2018).. Krásná procházka po úžasných místech s dobrými průvodci a zároveň osobně velmi příjemnými lidmi. Byla to pro mě jedna z nejkrásnějších návštěv jeskyní vůbec! Díky..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*